Professionell hemstädning ger lättare vardag

Hur ska man hinna med allting? Det är en fråga som många idag ställer sig varje söndag då man börjar gå igenom veckans förehavanden. Tiden är ofta knapp och det krävs en god planering för att få alla bitar på plats. Även med en sådan planering så är man dock ofta sårbar. Det räcker ofta – för en barnfamilj – att någonting tar lite längre tid än beräknat för att någonting annat ska bli lidande.

Vi har två råd i detta:

Nummer ett : ta inte allt så himla allvarligt. I dagens samhälle finns en stress som är att anse som onödig och som kommer av tanken på den perfekta tillvaron. Har du småbarn så är det omöjligt att samtidigt ha det där extremt välstädade och perfekta hemmet; du kommer att få göra vissa uppoffringar i ditt sociala liv och du kanske får acceptera att du inte kan resa eller träna på samma sätt som förr.

Och: glöm bort det där med Instagram och andra sociala medier. Jämför dig inte med andra; de bilder som visas upp där speglar sällan verkligheten utan handlar om en ganska förljugen värld där alla vill visa upp den perfekta fasaden för omvärlden.

Nummer två: unna dig hjälp i vardagen. Du kanske inte hinner allt, du kanske blir stressad av diskberget och du kanske får lättare ångest över att du aldrig hinner städa. Där kan du faktiskt ta den hjälp som finns tillgänglig, anlita en städfirma och låta denna sköta din hemstädning.

Använd Rut-avdraget och få en prisvärd hemstädning

Bor du i Malmö och känner att jobb, familj, skötsel av hemmet, socialt umgänge och träning håller på att kväva dig – anlita en städfirma för hemstädning och ta det lite lugnt. Så dyrt är det inte och du bestämmer själv hur ofta, när och under vilken tid denna ska äga rum. Att ta hjälp med hemstädning är något som allt fler familjer väljer att göra.

Tack vare professionell hemstädning så får du det andrum du behöver. Du slipper stress och ångest över att du aldrig hinner städa. Tjänsten är dessutom något som går att använda Rut-avdraget för; det gör att du kan dra av halva arbetskostnaden på din deklaration.

Genom detta kan båda de vuxna arbeta heltid, hinna med att träna, skjutsa barnen, handla, laga mat och allt annat – detta medan huset hålls hygienisk och i ett strålande skick. Att öppna dörren och mötas av ett rent hem är värt extremt mycket. Då tjänsten hemstädning dessutom går att göra avdrag för i och med RUT-avdraget (du kan dra av halva kostnaden för arbetet på din deklaration med ett tak på 25.000 kronor/år) så blir valet ännu mer tilltalande.

Det behöver inte handla om att du binder upp dig under en längre tid – även om det rent prismässigt ofta är mer fördelaktigt  – utan du kan lika gärna anlita städföretaget för en rejäl storstädning någon gång i veckan medan du – och resten av din familj i Malmö – plockar undan så gott ni kan resten av veckorna. Läs mer här om hemstädning i Malmö.

29 Mar 2018