Akuttandläkare i Stockholm – när det är brådis

Det är lätt att hitta akuttandläkare i Stockholm. Det är bra att veta om du till exempel fått en inflammation som lett till feber. Då bör du söka hjälp snabbt.

Om du är i den olyckliga situationen att du behöver akut tandvård så är det åtminstone tursamt för dig om du bor i Stockholm. Här finns de flesta tjänster att få och akut tandvård är inget undantag. Det enda du behöver göra är att googla på “akut tandläkare i Stockholm” så hittar du med all säkerhet en klinik som kan ta emot dig samma dag, eller åtminstone inom ett dygn.

Det är lätt hänt att man behöver sådan hjälp och det är naturligtvis inget att skämmas över. Det kan handla om en utslagen tand, en inflammation eller tandvärk som uppkommer plötsligt och alldeles oförklarligt. Oavsett vilket så finns det en akuttandläkare som är redo att hjälpa dig.

Akuttandläkare kan skriva ut antibiotika

Det kan till och med vara så bra att du hittar en klinik som ger möjligheten att boka akuttid online. Då slipper du ringa och kan se direkt vilka tider som finns lediga. Bekvämt, eller hur?

Akut tandvärk kan vara nog så jobbigt att ha men oftast är det inte farligt att gå med den ett par dagar, ifall du hellre vill försöka få tid hos din ordinarie tandläkare. Det kan dock vara bra att veta att det finns undantag. Om du har en inflammation och fått feber så kan du till exempel behöva få antibiotika. Det kan akuttandläkaren skriva ut till dig.

6 Oct 2022