Livet blev inte som man tänkt sig

En dröm många har är att vara hela livet med den man skaffar barn med. Det är en fin tanke och kärlekshistoria. Så är inte fallet för många, sagan kan ha ett slut. Ett slut man behöver hjälp med.

Det känns inte alltid rättvist när livet inte går som det ska. Vad gjorde man för fel? När började det gå fel? Och framför allt, hur kunde det gå så här mycket fel? Många frågor och få svar. Det är en hjärtesorg man måste ta sig igenom. Men framför allt måste man lösa vårdnadsfrågan. Att vara utan barnet en hel vecka kommer inte på fråga, dessutom är den ständiga oron över hur den andra föräldern ska klara en hel vecka med barnet. Att vara en förälder är den största uppgiften man fått.

Vid vissa tillfällen

Fast det är tråkigt kan många redan innan de får barn bestämma hur det blir om det skulle ta slut. Kanske inte sånt man vill prata om som ett lyckligt par. Men tyvärr, i verkligheten kan allt hända. Är den ena föräldern inte lämplig som vårdnadshavare kanske man får se över hur vårdnaden ska vara. Ska en ha ensam vårdnad eller ska ni dela på den? Det är svårt att gå igenom detta ensam. Men det finns bra advokater där ute som kan hjälpa er med vårdnadsfrågan. Ni är inte ensamma med detta och det är inte fel att ta hjälp. Vill man vända sig till familjerätten finns de i ens kommun.

16 Jun 2021