Körkort på 2 veckor med en intensivkurs i Norrköping

Även om du inte bor i Norrköping kan du boka och göra din intensivkurs för körkort där, så att du klarar uppkörningen och blir en bra förare på bara två veckor.

Norrköping erbjuder den perfekta bilsemestern för dig som varken har bil eller körkort. Ägnar du bara två veckor åt att övningsköra och plugga teori, kan du efter “semestern” glädja dig åt att faktiskt ha ett eget körkort. Bilen får du sedan skaffa själv om du vill ha en egen.

Upplägget är enkelt och effektivt. Du tar mellan två och tre körlektioner varje dag, och sedan ägnar du resten av tiden åt att plugga teori och göra körkortsfrågor tillsammans med kunniga handledare. När de två veckorna är över är du en välutbildad och ansvarsfull bilförare och kan köra upp.

Förutsättningarna är perfekta för en intensivkurs i Norrköping

Norrköping är en lagom stor stad med möjlighet att öva alla de moment du behöver inom bekvämt avstånd. Du hittar lugna gator och vägar, stadstrafik med filkörning och närhet till motorvägar och landsväg. Tempot är lagom högt och det finns gott om lediga parkeringsrutor att öva på.

Om du inte bor i Norrköping finns det billig inkvartering i närheten av skolan. När du bokar din intensivkurs i Norrköping får du ett personligt schema anpassat till dina förkunskaper, med alla de viktiga körmomenten inbokade. Du gör den “lilla uppkörningen” på skolan, som sedan bokar in dig för prov på Trafikverket. Din “bilsemester” blir kanske annorlunda, men öppnar upp för trevliga semestrar med egen bil framöver. Genom denna hemsida kan du boka en intensivkurs: intensivkursnorrköping.se

1 Aug 2022