Hyra buss för klassresa i Stockholm

Att göra en klassresa är ett minne för livet för de flesta barn, och att som stadsbarn få komma ifrån Stockholm en stund med sina kamrater är härligt. Att hyra buss är det bästa sättet att komma iväg på en klassresa, oavsett om det rör sig om en dagstur till Kungsberget för slalomåkning eller en campingresa i fjällen med övernattning. Ett bra bussbolag är flexibelt både vad gäller antalet passagerare och tider för hämtning och lämning och man behöver inte förhålla sig till exempelvis en tågtidtabell. Något som kan vara skönt när det är många barn inblandade.

När man hyr en buss i Stockholm gör man ett miljömedvetet och ekonomiskt val. De flesta bussbolag har stor vana av att köra bil och barns säkerhet är alltid högsta prioritet i en chartrad buss. I bussarna finns naturligtvis säkerhetsutrustning och första hjälpen-lådor och chaufförerna har dessutom säkerhetsutbildning.

Utöver säkerheten tänker man naturligtvis på att barnen ska ha en rolig resa, därför finns musikanläggning och wifi som förströelse. En klassresa med buss känns ofta kortare än vad den egentligen är.

Flexibelt

Den allra största fördelen med buss är att klassen blir hämtad och lämnad precis där man vill, till exempel på skolgården. Som lärare kan du säga till klassen att samlas klockan åtta på skolgården. Tio i åtta står bussen där och väntar, och barnen som anländer kan glatt hoppa in och sätta sig. På resan upp lyssnar ni på musik och sjunger och det går alldeles utmärkt att äta medhavd matsäck, alternativ ber ni om ett stopp på vägen vid någon vägkrog eller rastplats.

Busschauffören kör er hela vägen fram till er destination och hämta sedan upp er på avtalad tid och plats, det kan vara avlämningsplatsen eller en ny destination, om ni exempelvis ska gå på en fjällvandring.

Säkert

Det är ett stort ansvar att köra barn, och en bra erfaren busschaufför kör lugnt och säkert och tänker hela tiden på säkerheten. En hyrbuss har all säkerhetsutrustning som behövs och är även utrustad med alkolås. Som lärare ska du kunna känna att du och din klass är i goda händer och blir säkert transporterade till ert resmål.

Billigt

Att hyra en buss med chaufför för klassresan är billigare än att ta tåget eller att köra flera bilar. Ni behöver inte betala för mer än ni utnyttjar, så är ni en liten klass på ungefär 15 personer så anpassas så klart bussens storlek efter det och resan blir billigare. Är ni en jätteklass så finns bussar stora nog att få plats med allihop.

Självklart

Att välja buss är alltså både säkert, billigt och flexibelt vilket gör det till ett självklart val att hyra buss när ni vill göra en klassresa i Stockholm. Kontakta ett bussbolag i Stockholm idag och hör dig för om priser och busstyper. Det är alltid bra att vara ute i god tid innan resan så att bussbolaget hinner ordnaa ett så bra arrangemang som möjligt för dig och din klass. Söker du buss att hyra, läs här.

15 Dec 2017