Femkamp i Stockholm ger ökad sammanhållning

Planerar du att göra något kul för företagets anställda eller hålla i ett privat evenemang i Stockholm? Då kan en äventyrlig femkamp vara det du letar efter.

Det är nog få människor i Sverige som missat att det är bra med frisk luft och aktivitet. Människor är mer stillasittande än någonsin och vardagen tillbringar många bakom ett skrivbord. Dessutom bor många inne i städerna och sitter i trånga lägenheter och trånga kontor.

Därför kan det vara bra med aktiviteter som får ut människor från innerstaden och får dem att röra på sig. Det kan handla om företagsevenemang för ökad sammanhållning, men också privata tillställningar för skojs skull. Oavsett vilket är det då bra med anläggningar som kan ge ett brett utbud av aktiviteter som får människor att röra på sig och ha roligt. Ett exempel är en femkamp.

Femkamp med brett utbud

En femkamp är ganska enkelt att förstår. Det innebär fem olika aktiviteter som lagen kan samla poäng inom. När samtliga aktiviteter är genomförda räknas poängen ihop och det lag som fått flest poäng genom hela femkampen är det som vinner. Svårare än så är det inte. Det ger därför ordentligt med aktivitet för dina medarbetare eller vänner.

Med en femkamp i Stockholm kan du även välja ur ett brett utbud av olika aktiviteter. Du kan bland annat välja bland kast med yxa, dragkamp, armdrag, hinderbana och mycket annat. På så sätt kan du få en femkamp som passar just dig och det evenemang som du planerar.

1 Aug 2022