Barnen och deras aktiviteter

Barnen har börjat med nya aktiviteter där hemma och detta gör att ni behöver införskaffa lite nya saker. Det kan handla om både små och stora saker beroende på vad det är för typ av aktivitet.

Barn i olika åldrar tycker om olika saker. Men för att man ska få dessa härliga ungar att börja intressera sig för olika typer av aktiviteter så behöver de lite påverkan från oss vuxna. Vi måste se till att barnen erbjuds olika typer av aktiviteter och att de får prova på allting minst en gång innan de kan säga om det är någonting för dem eller inte. Det kan bero både på ålder och andra intressen, vad barnet i fråga väljer för typ av aktivitet att sysselsätta sig med. Men oavsett vilken aktivitet som barnen väljer, så ska vi föräldrar vara glada att de engagerar sig och har ett intresse.

Med hjälp av oss föräldrar

Oavsett vilken sport eller fritidsaktivitet som barnet väljer så kräver det ofta en hel del från oss vuxna. Det ska skjutsas och det ska köpas tillbehör och kläder till de olika sporter som spelas. En del saker är dyrare än andra, som hockey och motorsport till exempel. Innebandy och fotboll kräver kanske inte lika dyr utrustning och höga terminsavgifter som dessa. Men om de vill börja med cross till exempel, om de har fått upp ögonen för motorsportens väg så är det många saker att tänka på och som behöver inhandlas. Det ska för det första köpas en cross, eftersom det inte är någonting som man får låna på träningar och tävlingar. Kläder, utrustning och andra avgifter tillkommer också.

Transport av cross

Det stora som behövs köpas när det ska skjutsas och åkas på olika träningar och tävlingar med denna cross, är någon typ av transport. En del väljer att använda sig av en vanlig kärra att spänna fast crossen på, men väldigt många köper en stor bil för ändamålet, en så kallad transportbil. Dessa transportbilar kan forsla både saker, crossen och dem som ska åka iväg på träning eller tävling. De är stora men inte för stora, de passar lagom och fungerar utmärkt för att fara iväg på crosstävlingar. Att köpa en sådan typ av bil är kostsamt för plånboken, men det finns begagnade att tillgå på marknaden. Allt vi köper behöver ju inte vara nytt, så kika runt och se ifall ni kan få tag i en begagnad transportbil. Vi rekommenderar: https://www.köpatransportbil.se

1 Mar 2020